آدرس کانال تلگرام موسسه @iihsep



پيگيري مباحث مربوط به ايمني
تاریخ ارسال : 1390/7/14

عسلويه- مدير ايمني، بهداشت، محيط زيست، پدافند غير عامل و مديريت بحران شركت ملي نفت ايران گفت: با توجه به اينكه در منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس امور بهره برداري وساخت در كنار يكديگر در حال انجام است، پيگيري امور مربوط به ايمني در اين منطقه اهميت دوچنداني داشته و بسيار ضروري است.

به گزارش خبرنگار اعزامي ايرنا، 'محمد آتيار' روز سه شنبه در همايش يك روزه 'ايمني' در مركز همايش هاي خليج فارس منطقه ويژه اقتصادي پارس اظهار داشت: هم اكنون تنها در بخش ساخت در منطقه پارس جنوبي حدود 50 تا 60 هزار نفر مشغول بكار هستند و با توجه به اينكه در كنار اين امر، امور بهره برداري نيز در حال اجراست، محيط كاري در اين منطقه از نظر ايمني پرخطر است.
وي خاطرنشان كرد: اين در حالي است كه هم اكنون برخي از نيروهاي پيمانكاري بخش ساخت و ساز فعال در منطقه از ابتدايي ترين دوره هاي مربوط به HSE(بهداشت، ايمني، محيط زيست) بي بهره هستند، اگرچه آموزش هايي نيز به آنها ارائه شده است ،اما اين امر مي تواند امكان بروز حوادث در منطقه را افزايش مي دهد.
وي تصريح كرد: صنعت گاز پس از انرژي هسته اي دومين صنعت در دنياست كه نياز به سطح ايمني بالايي دارد چرا كه همواره خطر انفجار آن را تهديد مي كند.
اين مقام مسوول تاكيد كرد: بر اين اساس موضوع HSE كه به جان افراد پيوند خورده بايد بيش از پيش جدي گرفته شود و در اين راستا اميدواريم با توجه به راه اندازي مركز آموزش HSE در منطقه ويژه اقتصادي پارس شركت هاي فعال در اين منطقه آموزش هاي لازم در اين زمينه را ببينند.
آتيار همچنين بر ضرورت آموزش مردم منطقه عسلويه در جهت مقابله با حوادث احتمالي تاكيد كرد و افزود: ضروري است بازرسان ويژه اي امور مربوط به HSE در شركت هاي فعال در منطقه ويژه اقتصادي پارس را پيگيري كرده و با شناسايي نقاطي كه امكان بروز حوادث در آنها وجود دارد اقدام به برطرف سازي آنها كنند.
مدير ايمني، بهداشت، محيط زيست، پدافند غير عامل و مديريت بحران شركت ملي نفت ايران اظهار داشت: موضوع HSE در دنيا همواره در حال تحول و پيشرفت است و بايد از آخرين دستاوردهاي دنيا در اين زمينه آگاه شويم.
وي در پايان خواستار جمع آوري گازهاي خروجي از مشعل هاي گازي مستقر در منطقه عسلويه شد و گفت: اين امر نه تنها از سوختن گاز بعنوان سرمايه كشور جلوگيري مي كند، بلكه كاهش آلودگي هوا در اين منطقه را بدنبال دارد./***