آدرس کانال تلگرام موسسه @iihsep

اخبار موسسه

عقد قرارداد مديريت HSE پروژه انتقال برق کارون با شرکت مهندسي امکان الکتريک

موسسه با شرکت مهندسي امکان الکتريک به عنوان پيمانکار اصلي اجراي خط انتقال برق 100 کيلومتر قرارداد مديريت HSE امضا نمود. کارفرماي اين پروژه شرکت توسعه و مهندسي نفت مي باشد.

تفاهمنامه آموزشي و پژوهشي موسسه با دانشکده نفت تهران دانشگاه صنعت نفت

موسسه در تاريخ 94/1/31 با دانشکده نفت تهران وابسته به دانشگاه صنعت نفت تفاهمنامه همکاري در زمينه برگزاري دوره هاي آموزشي مشترک، سمينارها و همايش هاي تخصصي و ساير فعاليت هاي علمي در حوزه ايمني، سلامت و محيط زيست امضا نمود.


دلايل بروز گردوغبار در تهران تشريح شد
تاریخ ارسال : 1394/4/3

مديرکل حفاظت محيط زيست استان تهران ضمن تشريح دلايل بروز گرد و غبار در تهران، اعلام کرد: بيش از ۱۰۰۰ واحد صنعتي در جريان گشت و پايش صنايع استان تهران مورد بررسي و پايش ماموران محيط زيست قرار گرفت.

به نقل از پايگاه اطلاع رساني محيط زيست استان تهران، محمد هادي حيدرزاده ظهر امروز در حاشيه برگزاري نخستين نشست کارگروه کاهش آلودگي هواي تهران در سال 94گفت: بيش از 1000 واحد صنعتي در جريان گشت و پايش صنايع استان تهران مورد بررسي و پايش ماموران محيط زيست قرار گرفت. خشکسالي و کانون هاي گرد و غبار استاني در دشت ملارد و شهريار و همچنين خشک شدن تالاب‌هاي اطراف تهران باعث مشکلات عديده اي از لحاظ وجود ذرات معلق در هواي تهران شده است.

وي با بيان اينکه موضوع گرد و غبار در حال حاضر اکثر سرزمين ملي را تحت الشعاع قرار داده است، گفت: به نظر مي رسد با توجه به وقوع پديده وارونگي در فصل سرما که احتمالا منابع آلاينده ديگري نيز به اين معضلات اضافه خواهد کرد، امسال بايد پيش بيني بيشتر و بهتري در خصوص مديريت آلودگي هواي تهران داشته باشيم.

مديرکل حفاظت محيط زيست استان تهران و دبير کارگروه کاهش آلودگي هواي تهران با اشاره به اينکه سهم منابع ثابت در ميزان آلودگي هوا کمتر در نظر گرفته مي شود، افزود: به نظر مي توان مدعي شد در نظريه جديد سهم منابع ثابت با مدل قبلي که مربوط به سال‌هاي گذشته است متفاوت گرديده و بايد فاکتورهاي جديدي در اين موضوع در نظر گرفته شود.

وي ادامه داد: در حال حاضر صنايعي به صورت نقطه اي مستقر هستند که چندين برابر يک خودرو و ديگر منابع آلاينده متحرک، آلودگي ايجاد مي نمايد.

حيدرزاده اضافه کرد: پيامهايي که از طريق سامانه مردمي محيط زيست استان تهران دريافت مي‌گرديد گوياي اين موضوع بوده که برخي از صنايع شاخص هاي مربوطه زيست محيطي را بعد از ساعات اداري رعايت نمي کردند که اين موارد ما را بر آن داشت تا طرح گشت و پايش شبانه صنايع استان تهران را برنامه ريزي و اجرا نماييم.

مديرکل حفاظت محيط زيست استان تهران تصريح کرد: اين برنامه در 3 مرحله از سال گذشته در سطح استان تهران به انجام رسيد که در مرحله سوم از ابتداي ارديبهشت تا 19 خرداد و همزمان با هفته زمين پاک، 19 محور بر مبناي استقرار صنايع پايش گرديد.

حيدرزاده بيان کرد: پايش بيش از 1000 مورد واحد صنعتي، توليدي و خدماتي، ارائه 80 مورد اخطاريه زيست محيطي رفع آلايندگي، 1 مورد پلمپ و 33 مورد نمونه برداري حاصل اقدامات صورت گرفته در اين برنامه گشت و پايش ها بوده است.

وي اظهار داشت: در اين رابطه 74 واحد صنعتي و توليدي آلاينده جديد شناسايي شد که نام آنها در ليست صنايع آلاينده قرار گرفت.

مديرکل حفاظت محيط زيست استان تهران همچنين از آغاز فاز جديد طرح گشت و پايش شبانه صنايع استان در بعد از ماه مبارک رمضان خبر داد.

در اين خصوص محمد رستگاري معاون نظارت و پايش اداره کل حفاظت محيط زيست استان تهران گفت: بر اساس اين پايش هاي شبانه و تجزيه و تحليل انجام شده، وجود کوره هاي زغال گيري و اقدامات غير اصولي اين واحد ها از منابع ديگر آلودگي هواي تهران است.

وي افزود: در کنار اين سوزاندن زباله و ضايعات توسط واحد هايي که به طور غير مجاز اقدام به جمع آوري اين ضايعات مي‌نمايند از ديگر موارد آلودگي هواي کلان شهر تهران است.

رستگاري با بيان اينکه سوزاندن ضايعات چوبي حاصل از باقيمانده فعاليت کارگاه هاي نجاري از ديگر موارد آلايندگي هواي تهران است، ادامه داد: بر اساس نتايج بدست آمده سوزاندن باقيمانده اراضي کشاورزي در اطراف تهران و سوزاندن لاستيک از ديگر منابع آلوده کننده هواي تهران در کنار منابع ثابت است.